Akutni bronhitis

Kod akutnog bronhitisa primjenjuje se navedena kombinacija organskih proizvoda koja pomaže da se ojačaju disajni organi, respiratorni organi, i pomogne kod sazrijavanja i iskašljavanja sekreta.

Kombinacija organskih proizvoda za akutni bronhitis:

Akutni bronhitis

APIBRONHI  |  3x1 kafena kašika
BRONHO SEPT Kapi  |  3x20 kapi
EKOBRONHO čaj | 1 litar dnevno

Tokom tretmana potrebno je jesti što zdraviju hranu bogatu voćem i povrćem uključujući
organski sok. Obavezan je boravak na čistom vazduhu.

Kod upale pluća konzumiraju se organski dodaci ishrani na isti način kao kod akutnog bronhitisa jedino se ujutru umjesto 1 kafene kašike APIBRONHI preparata uzimaju 2 kafene kašike IMUNOENERGETIKA, a u toku dana piju se navedeni organski proizvodi isto kao i kod akutnog bronhitisa.

Ishrana mora biti bogata zdravom, jakom hranom uljučujući što više voća, povrća i organskog C vitamina do 3000 mg dnevno. Obavezan je boravak na čistom vazduhu.

Hronični bronhitis

Kod hroničnog bronhitisa i bronhijalne astme pije se navedena kombinacija organskih proizvoda na isti način kao kod akutnog bronhitisa. U slučajevima duge upotrebe antibiotika, inhalacija, pumpica i ostalih medikamenata, dolazi do aktiviranja candidijaze. U tim slučajevima kombinuju se organski proizvodi za candidijazu i akutni bronhitis.

Kombinacija organskih proizvoda za candidijazu i bronhitis:

Hronicni bronhitisIMUNOENERGETIK  |  1 kafena kašika
CANDI SEPT Kapi   |  20 kapi dnevno
APIBRONHI   |   1 kafena kašika
BRONHO SEPT Kapi  |  20 kapi dnevno

U toku dana popiti 0,5 litara EKOKANDI čaja i 0,5 litara EKOBRONHO čaja, uz konzumiranje navedenih organskih dodataka potrebno je primjenjivati pravilnu ishranu kod candide uz veću količinu organskog C vitamina. U periodu konzumiranja organskih proizvoda lakše se smire bronhijalne smetnje, a u ovim slučajevima duže traje prirodni tretman kod candidijaze.

Kod slučajeva bronhijalne astme konzumiranje navedenih organskih proizvoda ne znači izliječenje prave bronhijalne astme, ali pomaže da se smanji broj inhalacija i broj uzimanja pumpice u toku dana.

Kod pušačkog kašlja i čišćenja pluća pušača, reći ćemo da je najbolje ostaviti nikotin, ali ovin organski proizvodi mogu pomoći da se čiste pluća nezavisno da li će se uzimati svi navedeni proizvoda kao kod akutnog bronhitisa ili posebno da se uzima APIBRONHI ili BRONHO SEPT Kapi ili EKOBRONHO čaj

e-Magazin

Prijavite se na našu eMail listu da biste dobijali informacije o prirodnim tretmanima kao i informacije organskim proizvodima.

Za sve prijavljene na mailing listu spremamo posebna iznenađenja i popuste!

Vaš Eliksir

  
CAPTCHA

Ovaj vodič napisan je sa namjerom da posluži isključivo kao preporuka a ne da se koristi kao medicnski priručnik. Informacije koje sadrži nemaju zadatak da vam pomognu u izboru pravilne odluke kada je vaše zdravlje u pitanju. Ovaj vodič ni u kom slučaju ne predstavlja zamjenu za bilo kakav tretman koji vam je lijekar prepisao. Sve što pročitate na našem sajtu rezultat je dvije decenije rada, istraživanja, iskustva na polju proizvodnje organskih prirodnih dodataka ishrani, pravilne ishrane i prirodnog održavanja zdravlja. Svi tekstovi objavljeni na sajtu odražavaju naše iskustvo i objavljeni su u obrazovne i informativne svrhe a na vama je kojim putem ćete krenuti kada je vaše zdravlje u pitanju.

Go to top